Menu

Despre Noi

Scurta prezentare a firmei:
 
Ideea Doors este unul din cele mai vechi branduri de usi de interior prezente pe piata romaneasca.
Cele peste 80 de modele de diferite culori si raportul pret calitate foarte bun,satisfac cele mai exigente cerinte ale clientilor.                                                                     Din 2016 a inceput productia de usi metalice si usi de exterior intr-o unitate de productie de peste 5000 mp, una dintre cele mai mari si mai moderne din Romania.
In prezent se produc 35 de tipuri de usi metalice in peste 70 de modele si culori, atat in productie de serie, cu dimensiuni standard, cat si la dimensiuni speciale, la cererea clientilor.
Echipa manageriala asigura o varietate foarte mare de modele si design-uri, modele care satisfac cele mai inalte cerinte ale clientilor.
Comercializarea produselor se face atat prin distribuitori zonali cat si prin distributie proprie, respectandu-se insa contractelor de parteneriat!
Standardul ridicat de calitate al produselor, alinierea la cerintele clientilor precum si practicarea unor preturi competitive au facut din Ideea Doors una din cele mai vandute marci in piata de profil.